02.03.2016 - Gastronomiczny Talent
Ciekawe smaki, oryginalna prezentacja, przystawki, desery - to wszystko w wykonaniu uczniów klasy 2G.
W kolejnej edycji konkursu Gastronomiczny Talent zwyciężył duet w składzie Weronika Hulecka i Helena Tomczyk. Tuż za nimi znalazły się drużyny Magdaleny Góry i Wiktorii Kuliczkowskiej oraz Damiana Kowalczyka i Jakuba Marciniaka
Uczniowie zostali nagrodzeni książkami o tematyce kulinarnej i zaproszeniem na pokaz sushi do restauracji przy hotelu Fado, ufundowanym przez jurora tego konkursu i szefa kuchni - Paulinę Wysk.
Gratulacje!
Podziękowania dla jurorów: Pauliny Wysk, Kariny Nowickiej, Sebastiana Krzywdy oraz pani dyrektor ZSHT, Aldony Liszki-Urbańskiej, za chęć zmierzenia się z ciekawymi smakami.
Specjalne podziękowania dla pani Ewy Rudownik za cierpliwość i organizację prac w kuchni.
Organizator konkursu - Emilia MÅ‚ynarczuk.
Uczniowie zostali nagrodzeni książkami o tematyce kulinarnej i zaproszeniem na pokaz sushi do restauracji przy hotelu Fado, ufundowanym przez jurora tego konkursu i szefa kuchni - Paulinę Wysk.
Gratulacje!
Podziękowania dla jurorów: Pauliny Wysk, Kariny Nowickiej, Sebastiana Krzywdy oraz pani dyrektor ZSHT, Aldony Liszki-Urbańskiej, za chęć zmierzenia się z ciekawymi smakami.
Specjalne podziękowania dla pani Ewy Rudownik za cierpliwość i organizację prac w kuchni.
Organizator konkursu - Emilia MÅ‚ynarczuk.
Dodano: 06-03-16
ŹródÅ‚o: E. M³ynarczuk
Komentowanie tego newsa zostało zablokowane