6.03.2013 - Konkurs gastronomiczny
W Szkolnym Schronisku Młodzieżowym odbyła się V edycja konkursu gastronomicznego dla klasy 3GK. W jury zasiedli: Tomasz Kozioł - szef kuchni hotelu "Piast", Rajmund Królik - szef kuchni wielu ...
restauracji na Dolnym Śląsku, pani dyr. Aldona Liszka, pani Agnieszka Paprzycka i pani kierownik schroniska - Ilona Rutkowska.
Zespoły miały dwie godziny na wykonanie przystawki i deseru. Najlepiej zaprezentowały się grupy:
1. Edyta Pietras i Milena Długosz (nr 7)
2. Paulina Rzepisko i Rafał Żarczyński (nr 3)
3. Ania Mozol i Natalia Cibor (nr 9)
Zwycięzcy otrzymali nagrody rzeczowe w postaci odtwarzaczy MP3 praz książki o tematyce kulinarnej. Konkurs przygotowała p. Emilia Młynarczuk przy współpracy p. Ewy Rudownik.
Dodano: 13-03-13
Źródło:
Komentowanie tego newsa zostało zablokowane