07.12.2017 - II etap Szkolnego Konkursu Gastronomicznego rozstrzygnięty
Do rozgrywek finałowych przechodzą: Weronika Szaradowska, Natalia Klag, Valentyna Kisterova, Adrian Konas i Damian Adamczyk.
Weronika Szaradowska
Potrawa: łosoś w migdałach, na puree z kalafiora z sosem malinowym i szparagi w niemieckiej szynce szwarcwaldzkiej
Potrawa: łosoś w migdałach, na puree z kalafiora z sosem malinowym i szparagi w niemieckiej szynce szwarcwaldzkiej
Natalia Klag
Potrawa: pstrąg łososiowy pieczony w papilotach na puree z selera
Valentyna Kisterova
Potrawa: kotlety rybne w sosie jogurtowo – brokułowym
Adrian Konas
Potrawa: pstrąg pieczony z sosem musztardowo – chrzanowym, puree z selera i papardelle z marchwi
Damian Adamczyk
Potrawa: smażony labraks z sałatą z kuskus i warzywami oraz ziołowym pesto
Dodano: 08-12-17
Źródło:
Komentowanie tego newsa zostało zablokowane